B-tým uspěl v Ústrašíně

Náš rezervní tým v sobotu odcestoval do Ústrašína, kde se utkal o důležité 3 body do tabulky okresního přeboru Pelhřimovska.

Do utkání jsme nastoupili posíleni o 2 hráče z A-týmu – Ondřeje Bártů a Jaroslava Pražáka, kteří zaujali místo ve středu zálohy. Jejich zkušenosti a fyzická kondice byli znát od samého začátku utkání. Již v 8. minutě se do úniku dostal Flígr a po faulu brankáře se kopala penalta. Tu bezpečně proměnil Pučálek. Ve 26. minutě se střelou z vápna prosadil Pražák a na poločasových 0:3 navyšoval ve 38. minutě Bártů. Soupeře jsme do vážnějších situací nepouštěli, vše zvládla vyřešit naše obrana spolu s brankářem Matoušem Kubů, který si odbyl svou premiéru za mužstvo mužů.

Na začátku druhého poločasu se soupeř začal více dostávat do hry, ale žádnou větší šanci si naštěstí nevypracoval. Naopak na druhé straně po závaru do odkryté branky míč uklidil Přibyl. Následně náš tým prostřídal a utkání se dohrávalo za naší mírné převahy. Konečné skóre je tedy 0:4 ve prospěch našeho týmu.

Sestava: Kubů; Pražák Jos., Šlechta st., Plášil, Matijko; Šlechta ml., Pražák Jar., Bártů, Flígr; Pučálek, Přibyl J.

Střídali: Lhotský, Rathouský, Strnad, Tenkl