ÁČKO PODLEHLO POHLEDU

V neděli 24. 8. přivítalo ÁČKO na domácí půdě Sokol Pohled. Trenér Císař při skládání sestavy nemohl počítat s Poulem, Vítámvásem, Michálkem a Nowákem.

Začátek zápasu se nám vůbec nepovedl. Už v 5. minutě se po nepřesnosti v naší obraně a následném centru Matoušovi Kubů nepovedlo udržet míč v rukou a hostující Brčál bez problémů dostal balón do sítě 0:1. Pacovským se nadále nedařila rozehrávka a soupeř si vytvářel šance. Ve 26. minutě se k míči dostal pohledský Lukáš Hospodka a obalovačkou na zadní tyč vymetl pavučiny v pravém horním rohu naší branky 0:2. Ve 39. minutě Šlechta rozběhnul Dominika Focala a ten střelou do šibenice snížil na 1:2. Těsně před koncem poločasu se v obrovské příležitosti ocitl Šlechta, ale jeho střela jen těsně minula bránu.

Druhá půle moc změn nepřinesla. V 66.  minutě Pohled zahrával rohový kop, míč si našel hostující Sobotka a zvýšil na 1:3. Pacovští se nadále snažili zápas zkorigovat, ale kupili jednu chybu za druhou. Pacov tak podruhé v řadě prohrál domácí utkání.

Příští týden zajíždí náš A-tým do Šebkovic, kde bude usilovat o první výhru v sezóně.   

  • Uncategorized