Áčko v deseti vybojovalo bod

V sobotu 17. 8. vyrazilo naše áčko do Staré Říše, kde nás naše kluky kromě krásného trávníku čekal i soupeř, který minulou sezónu hrál divizi (4.ligu). Trenér Císař se při skládání sestavy musel vypořádat s množstvím omluvenek. Z různých důvodů chyběli: Poul, Nowák, Štefl, Mauer a Vítámvás. Do sestavi se naopak po nemoci vrátil Říha.
V 7. minutě se po chybě naší obrany domácí dostali do samostatného úniku, ale Matouš Kubů proti domácímu forwardovi předvedl skvělý zákrok. Ve 28. minutě jsme zahrávali rohový kop, k balónu se po skrumáži nejrychleji dostal Martin Kostroun a poslal Pacov do vedení 0:1. O pár minut později vyslal krásnou střelu zpoza vápna Vojta Heřman, ale domácí brankář konečky prstů vytlačil balón na roh. Na druhé straně Kubů zlikvidoval i další samostatný únik domácích a do kabin se tak šlo za tenkého vedení Pacova.
V 53. minutě zahrávala rohový kop Stará Říše, centrovaný balón si našel Pekárek a srovnal na 1:1.
V 67. minutě se odehrál nejvíce kontroverzní moment utkání. David Michálek odkopl balón a po následném střetu s domácím hráčem byl po druhé žluté poslán do kabin. Od té chvíle domácí přebrali iniciativu v doposavad vyrovnaném utkání. Pacovští pak odolávali více než 20 minut odolávali tlaku domácích a po odbojovaném závěru si ze Staré Říše odvážejí bod.
Příští týden v sobotu přivítáme na domácí půdě Pohled.

Screenshot