OTEC A SYN ŠLECHTOVI ROZHODLI ZÁPAS S ČERNOVICEMI

V neděli 29.10. odehrálo pacovské béčko zápas s Černovicemi. Před zápasem se béčko nacházelo na 8. místě a hosté z Černovic na 10. Béčko bylo posíleno o hráče z Áčka, jmenovitě o Jardu Pražáka a Tomáše Mauera.

 

Začátek poločasu pacovské béčko dominovalo, především díky levě straně. V 19. minutě po chybě v rozehrávce přišel centr od kopaček Honzy Přibyla z levé strany na vápno a Luděk Šlechta starší zakončil do proti pohybu gólmana. Díky tomu šlo béčko do vedení. Od té doby se skóre neměnilo. Bohužel v 25. minutě se zranil nadějný mladý talent Martin Holejšovský a musel střídat. Po zápase z nemocnice přišly dobré zprávy a to, že toto zranění není nijak vážné.

 

Druhý poločas pokračoval pod taktovkou domácích. Kolem 60. minuty však začali hosté dorážet na domácí branku a dostávali béčko pod tlak. Domácí fanoušky však uklidnil střídající Luděk Šlechta mladší, když se dostal k odraženému míči, obešel hráče a zakončil na zadní tyč. Tento gól demotivoval hosty a od té doby se už nevrátili do zápasu. Díky tomu domácí zatlačili na hosty. Tento tlak vyústil ve třetí gól béčka, když se v 88. kinutě po nádherné akci Dominika Přibyla prosadil další střídající hráč Petr Kuneš.

 

I díky šťastné ruce trenéra Béčka Pala Gavreckého béčko slavilo poslední zápas výhrou.

 

Tento zápas však chyběl domácí kotel, který by pomohl béčku k ještě lepšímu výkonu.

 

Béčko končí podzimní část na krásném 6. místě s 15 body.

 

Druhá fotka je pořízena hned po utkání v kabinách.