Béčko zaskočilo Speřice B a vyhráli na jejich půdě 0:1

Speřice byli v tabulce na druhém místě a Pacov na 8. Pacov si byl vědom toho, že bude těžké urvat alespoň bod, ale trenér je nenechal ztratit naději.

Naše jedenáctka se nenechala zastrašit, a už od začátku zápasu hrála vyrovnaný zápas s velmi pevnou obranou. Tvořila si spoustu šancí, hlavně díky našemu lévému křídlu Martinu Holejšovkému.

Ve 35. minutě se po odraženém balónu z rohu naskytl před gólmanem s míčem u nohy Martin Holejšovský, který s přehledem proměnil. Diváci sice požadovali ofsajd, ale po vstřícném přiznání soupeřova stopera se jejich myšlenka vytratila.

Pacov si stav 0:1 do poločasu udržel. Po poločase přišlo střídání, kdy ze hry odešli 3 dorostenci a další 3 šli na plac.

Soupeř se celý druhý poločas snažil vyrovnat, ale to se mu naštěstí nepovedlo. Pacov ale také nezůstal na holičkách, a vytvořil si spoustu zajímavých šancí. Největší z nich měl Petr Kuneš, když vystihl kličku brankářovi, ale netrefil prázdnou bránu. I díky tomu si Pacov pojistit vedení nedokázal. Zápas tedy skoncil 0:1.

Příští týden bude béčko po delší pauze hrát na domácí půdě a to proti Humpolci C. Přijďte chlapy podpořit.